Aarhus studenter
gymnastik & fitness

Bliv medlem

alle vores hold er med tre prøvetræninger

Sådan tilmelder du dig

2017-2018 04.09.2017  -  30.06.2018
Vejledning

Alumnerne (ASGal)

Alumnerne: 

Alumenerne er et rytmehold for den alsidige, erfarne gymnast (+/- 25 år), som gerne vil udfordres på forskellige bevægende store. Vi sætter fokus på bevægeglæden og sved på panden. Så hvis du har lyst til fortsat at udvikle dig, eksperimentere og hygge dig på et hold med godt fællesskab er dette holdet for dig.

Det forventes at der vil være 3-5 opvisninger i foråret.

Om os:

Vi kender hinanden gennem 5 år på Viborg gym team – eliteholdet. Vi har desuden mange års erfaring med lokal- og landsdelshold, både som gymnaster og instruktører.

Vi glæder os til at lege og svede med jer.

Vel mødt Kirstine, Iben og Gro

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Classic (øvede unge piger) (ASGcl)

ASG Classic er et holdet for dig der…

  • Brænder for at lære nyt og gerne vil udfordres
  • Har dyrket gymnastik før, og ønsker at prøve kræfter med et udtaget hold
  • Gerne vil gå på et hold der vægter det sociale højt
  • Elsker at nørde med gymnastikken– f.eks. teknik, udtryk, spring over gulv, sving, smidighed og tricks

Hvis det lyder som noget for dig, så kom til fortræningerne og udtagelsen på ASG Classic. Alle kan være med, og selv om du ikke kan nå med til fortræningerne, kan du sagtens deltage i udtagelsen. Udtagelsen vil bestå af 3-4 forskellige sekvenser, hvor vi kommer omkring sving, teknik og afsæt.

Om holdet: På ASG Classic vil vi have fokus på grundgymnastikken og blandt andet arbejde med teknik, kropsbevidsthed, udtryk, impro, sving, styrke, gulvøvelser, spring over gulv og balletøvelser. Vi vil gennem sæsonen sætte nogle fælles mål for holdet, som vi ønsker skal inddrages i opvisningen. Derudover skal vi som noget nyt i år have en tøndebåndsserie, og så bestræber vi os på at få en gæsteinstruktør til at komme og lære os en danseserie, da dans ellers ikke er noget, der kommer til at fylde i træningen. Vi ønsker at skabe et hold, hvor alle føler sig set og et hold, der vægter fællesskabet og det sociale højt, samtidig med at vi brænder for at dygtiggøre os og blive udfordret på vores gymnastik. Vi forventer af dig som gymnast, at du prioriterer træninger og opvisninger, og bakker op om sociale arrangementer. Vi ønsker sammen at skabe et fedt opvisningsprogram, med plads til udvikling gennem hele sæsonen. Vi som instruktører vil gøre alt hvad vi kan for, at ASG Classic 17/18 bliver en fantastisk sæson, og vi glæder os til forhåbentlig at se en hel masse skønne gymnaster til fortræningerne og udtagelsen.

Kh Ninna og Marie

Budget: 300-400kr til dragt

Opvisninger: 4-5 (pigeaften, ungedag, voksendag, ASG’s lokalopvisning + evt. lokalopvisning i Brabrand  og evt. OD-dag)

Forventning til holdet (På en skala fra 1-5)

Niveau 3

Socialt (kommer)

Fysik (kommer)

 

OBS: Holdet har prøvetræninger i ugerne 35 og 36 og udtalelse i uge 37, 2017.

 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG MIX - Rytme (ASGmr)

Tilmeldingsprocess:

Såfremt der dukker mere end 35 gymnaster op på hhv. spring- eller rytmesiden, forbeholder vi os retten til at lave udtagelse, således at vi får en homogen gruppe af gymnaster..

Persona “Rytmegymnasten på ASG Mix, 20+”:

En rytmegymnast på ASG Mix er en pige på mindst 20 år, der har lavet gymnastik tidligere, men måske er det nogle år siden, måske har du stadig brug for nogle af grundteknikkerne, og vigtigst af alt så gør du det både, fordi du har lyst til at lære, og fordi du har lyst til at være social med de andre gymnaster på holdet. Du ved godt, hvordan du laver et godt fejesving, men splitspring er nok en by i Rom, som du helt sikkert glæder dig til at lære. Som rytmegymnast på ASG Mix er du vild med at deltage i de sociale aktiviteter og prioriterer det ligeledes højt at komme til træning og opvisninger – du elsker at tonse, lege og nørde.

 
Udtaget piger på ASG mix-rytme :

1. Pernille Nielsen

2. Katrine Feldborg Johannesen

3. Stine Dall

4. Charlotte Kousgaard

5. Kamilla Kring

6. Michelle Tugap Hansen

7. Kirsten Ravn

8. Kirsten Junge

9. Julia Jørgensen

10. Maya Haupt

11. Anne Sofie Hargaard

12. Christina Jakobsgaard

13. Sofie B. Poulsen

21. Amalie Reid Meyland

22. Julie Brønholt

23. Anne Skovager Thomsen

28. Lea Ingerslev Duus

31. Emma Therese Rubæk Hansen

32. Amanda Daugaard Hansen

33. Line Kjær Madsen

36. Mette Noe

38. Rikke Marie Frederiksen

40. Astrid Mikkelsen

41. Line Clemmensen

43. Maria Mosvad

45. Lea Nørgaard

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG MIX - Spring (ASGms)

Opstart: Uge 36

Træningsdag: Mandag 20-22

Træningssted: DGI-Huset

Ekstratræning (1 stk a 4 timer): 18. november 12-16

Rystesammen: 30. september 15-24

Forventede udgifter til dragter, mm.: 600 kr.

Kan betales af 2 omgange. De første 300 kr. skal betales inden 1. oktober, alle 600 kr. skal være betalt inden 1. januar.


Persona “Springgymnasten på ASG Mix, 20+”

En springgymnast på ASG Mix er en dreng eller pige på mindst 20 år, der har lavet springgymnastik tidligere, men måske er det nogle år siden, måske har du stadig brug for nogle af grundteknikkerne, og vigtigst af alt så gør du det både, fordi du har lyst til at lære, og fordi du har lyst til at være social med de andre gymnaster på holdet. Uanset om du kan lave en salto eller tripple-out, er du vild med at komme til træning og blive udfordret endnu mere. Som springgymnast på ASG Mix er du vild med at deltage i de sociale aktiviteter og prioriterer det ligeledes højt at komme til træning og opvisninger – du elsker at springe, hygge og nørde teknik.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ASG Streetdance (ASGsd)

Træning onsdage 20.30-22.00. Frederiksbjerg Skole, dansesalen.

ASG Streetdance er for dig som gerne vil udforske en masse stilarter og gå i dybden med teknik og udtryk. Men det er også holdet hvor vi skal have en fest hver onsdag og fyre den maks af til svedige beats. Vi skal lade os inspirere af hinanden og skabe et trygt rum hvor vi kan udvikle os sammen som et hold, så vi bliver klar til forårets opvisninger.

Camilla vil være primær træner på holdet og Eva Skøtt vil komme og undervise jer i ballet, jazz og moderne, så vi kan udvide vores teknik og bevægelser i dans endnu mere.

Vi ses til sved på panden og ømme muskler.

Det er vigtigt at understrege at holdet lige så meget er for drenge som for piger, så kom frisk.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Grand Prix (ASGgp)

Grand Prix er rytmisk gymnastik, som ligger vægt på smidighed, styrke og grundtræning. Det er en konkurrencesport som de sidste år har draget stor inspiration fra balletens verden.

På holdet vil vi arbejde med ovenstående, samt elementer såsom balancer, pivoter, kropsbevægelse og spring over gulv, som vil indgå i årets konkurrenceserie. Der arbejdes hårdt mod den første konkurrence, 1. Runde DM, som allerede ligger i februar hvor, holdet bliver delt ind i divisioner til JM og 2. Runde DM.

Holdet er for den dygtige og ambitiøse gymnast, der brænder for at lave gymnastik og som ønsker nye udfordringer. Derudover skal du have lysten til konkurrence og sammenhold, hvilket også betyder, at fremmøde til træning er en vigtig ting.

Om instruktøren:

Jeg hedder Nicoline, er 24 år og studerer multimediedesign på 4. semester. Som instruktør går jeg meget op i at udvikle og udfordre mine gymnasters færdigheder ud fra deres udgangspunkt. Min erfaring med Grand Prix gymnastikken er stor. Jeg er selv tidligere gymnast siden jeg var 10 år gammel, instruktør fra jeg var 14 år og 2 år som dommer. Jeg har trænet alt fra micro til senior konkurrencepiger, som alle har fået medaljer om halsen til flere konkurrencer. Udover min erfaring med konkurrence gymnastikken har jeg også været gymnast og instruktør på flere af DGI’s junior, aspirant og rep hold i Midtjylland.

Persona (eksempel på den typiske grandprix gymanst):

Louise er 19 år og har dyrket Grand Prix Gymnastik i 3 år nu. Hun har tidligere udøvet andre former for gymnastik, men blev grebet at den strukturerede og fokuserede træning som Grand Prixen tilbyder. Derudover bliver hun udfordret på sine færdigheder under alle træninger samt har fundet et hold hvor hun har er godt sammenhold, hvilket hun også vægter højt.

Louise har udviklet sin teknik til spring og balancer gennem sit engagement og hjælp fra sin instruktør samt med-gymnaster.

Opvisninger:

Der vil være 3 konkurrencer i løbet af sæsonen:

3-4. Februar – 1. Runde DM

  1. Marts – Jysk Mesterskab
  2. April – 2. runde af DM

Herudover vil der ca. være 4 alm. opvisninger, herunder ASGs egen forårsopvisning.

Udgifter ud over kontingent:

Der vil være ekstra udgifter til bl.a. opvisningsdragt, træningsdragt, transport til konkurrencer og konkurrencelicens (kr. 225,-). Udgifter betales løbende over sæsonen.

Øvrige informationer

Antal pladser på holdet: 15 pladser fordelt på to hold á 6-8 gymnaster.

Forventning til holdet (på en skala fra 1-5)

Teknisk kunnen: 3

Sociale: 3

Fysisk træning: 4

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kinesis (ASGki)

Kan du lide at lave gymnastik og dygtiggøre dig i et totalt hyggeligt fællesskab af 25-30 dejlige, arbejdsomme og øvede pigegymnaster? – Så kom med til fortræningerne og udtagelsen på Kinesis i år – alle er velkomne – man skal bare lige være fyldt 18.

For fjerde år i træk bliver holdet sammensæt af piger, der gerne vil – piger der har noget på hjerte på gulvet, og som vil knokle for at lære nyt, og som har lyst til at arbejde med sin grundtræning – og med det at komme endnu længere ud over kanten af gulvet med sin gymnastik.

Kinesis betyder bevægelse, og du vil komme til at bevæge dig igennem forskellige genrer hele sæsonen – med et sikkert afsæt i grundgymnastikken. Du kommer til at arbejde med udtryk og med det at gøre gymnastikken til dit eget, når vi sammen udforsker, træner og leger med, hvordan bevægelserne kommer helt ud i fingerspidserne.

Kinesis er et super hyggeligt, sjovt og varmt hold, hvor det er rart og nemt at lære nyt, lære af hinanden og lære sammen. Vi arbejder gennem sæsonen sammen hen imod at skabe et spændende opvisningsprogram, der gør indtryk.

Kig forbi tirsdag den 29. august på SFI, hvor der er første fortræning. Der er endnu en fortræning tirsdag den 5. September samme sted, og udtagelsen afholdes også på SFI tirsdag den 12. September kl 18-22.

Jeg håber på at se mange piger, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

Skala 1-5

Niveau 3,5

Fysisk 3,5

Socialt 3,5

Kinesis-persona:

Den typiske gymnast på Kinesis er en øvet gymnast. Det vil sige, du har nogenlunde styr på din grundteknik, men at du gerne vil dygtiggøre dig. Det kan være, det er nogle år siden, du har lavet gymnastik, men du kan godt huske, hvordan man laver et fejesving – så skal det ikke holde dig fra at stille op. Teknik er en ting – vilje er noget andet, og Kinesis-gymnaster er piger, der virkelig gerne VIL arbejde med gymnastikken. En Kinesis gymnast er derfor også en, der prioriterer at komme til træningerne og opvisninger – og som gerne vil bidrage til en den dejlige, varme og glade stemning, vi har på holdet.

Yderlige info

Vi forventer omkring 5-6 opvisninger, 1 ekstratræning og udgifter til dragter og stævner, redskaber til op til omkring 500-600 ved siden af kontingentet

OBS: Holdet har prøvetræninger i ugerne 35 og 36, hvortil udtalelse ligger i uge 37.

Holdlisten for Kinesis 17/18

1: Anja Pedersen
2: Camilla Bakkær Simonsen
3: Cecilie Kamp
6: Jane Lundfort
7: Mia Vinther
8: Diana Hvid
10: Maj Kiel
12: Malene Kjær
13: Charlotte Høj
15: Cecilie Daubjerg
16: Christine Refsgaard
24: Lærke Olsen
27: Rikke Holtet Skov Olsen
30: Michelle Brøndgaard
34: Helene Bøgehave
37: Anne Johanning
43: Stinne Fogh
44: Signe Bram
46: Tilde Midtby Lindgren
48: Cecilie Bay Høgenhav
49: Katrina Petersen
50: Sofie Busk Nielsen
52: Lotte Iversen
54: Kirsten Østergaard
55: Astrid Trige Demant
56: Sine Sørensen
58: Jenny Risager (turist)
63: Amalie Schmidt Andresen
64: Kirstine Krogh Vestergaard

 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Let øvet (ASGlø)

Kalder alle gymnastik-mus!

ASG letøvet 18+ er et hold for letøvede gymnaster, der på et tidspunkt har beskæftiget sig med gymnastik og som er klar på udfordringer, udvikling og sjov gymnastiktræning.

Til træning vil vi have fokus på musikforståelse og udtryk. Derudover vil vi arbejde meget med smidighed og styrke, for at kunne lave nogle fede serier og få et godt resultat.

Udover den ”benhårde” træning vægter vi det sociale samvær højt og der vil være arrangementer for holdet i løbet af sæsonen.

Til en typisk træning vil vi lægge ud med en opvarmning, som efterfølges af smidigheds- og styrkeøvelser, hvorefter vi vil arbejde med udvalgte teknikker, som styrker vores koreografier.

Hele herligheden skal munde ud i 2 – 3 serier, som vi vil fremvise til diverse opvisninger i foråret 2018.

Som instruktører vil vi trække på vores forskellige erfaringer inden for gymnastik og dans. Signe har en baggrund inden for grandprix gymnastik, hvor Heidi har beskæftiget sig med forskellige dansestilarter, som showdance og hip-hop.

Alt ovenstående sker med et glimt i øjet. Kom til prøvetræningerne – det bliver for griner’n!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Lidt ud over det sædvanlige (ASGls)

Holdnavn: Lidt ud over det sædvanlige

Træningstid: Torsdag fra 18.00-20.00

Sted: DGI huset Århus – Springcenter.

Første træning – 7/9-2017

Holdbeskrivelse:

Lidt ud over det sædvanlige er et springhold for alle niveauer. Så har du kendskab til gymnastik eller sprunget i 10 år eller mere og gerne vil holde springformen, er dette lige noget for dig.

Så hvis du er:

–        Motiveret for at prøve noget nyt.

–        Klar på at møde op til træning, fordi du ikke kan lade være.

–        Frisk på at møde nye mennesker, med samme interesse som dig selv.

Så tøv ikke. Kom og vær med.

Så skal vi nok søger for:

–        Engageret trænere.

–        Udfordringer for nye som gamle.

–        Spring ud af røret, teknikstationer og  styrke-, kondi- og koordinationstræning

–        Social hygge uden for hallens fire vægge.

Har dette fanget din interesse og er du mellem 20-50 år, samt har lyst til at gå på et springhold med 3-4 opvisninger (her iblandt et stævne) og brænder for at røre kroppen en gang om ugen. SÅ ER VI LIGE DET DU SØGER. Springgymnastikken er selvfølgelig vores hovedfokuspunkt på holdet, men der vil også blive undervist i lidt rytmisk dans i løbet af sæsonen. Det koster kun et ASG kontingent og så lidt lommepenge til fx. sociale arrangementer, stævne(300 kr) og en hjemmebagt kage i løbet af sæsonen 2017/18.

VI SES TIL FØRSTE FORTRÆNING I DGI-HUSET, TORSDAG DEN 7/9-2017 FRA KL 18.00-20.00.

 

Mange gymnastikhilsner

Simon og Tobias

 

Forventning til holdet.

På en skala fra 1-5

Teknisk kunnen:                          2

Socialt:                                        4

Fysisk træning                            3

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

LUX Letøvet/øvet (ASGlx)

Holdet er for dig, den letøvede/øvede gymnast, der vil videreudvikle dine gymnastiske færdigheder. Det forventes, at du vil prioritere holdet og gymnastikken højt og deltage i sociale arrangementer.

Vi vil arbejde med at videreudvikle grundgymnastikken gennem flow- og kontrastfyldte bevægelser og træningerne vil bære præg af fokus på grundteknik, styrke og spændstighed.

Vi har ambitioner om at alle skal gå glade hjem fra træning med masser af sved på panden og en gang imellem med god kage i maven.

Forventede antal opvisninger: 5-6

Deltagelse i stævner: Nej

Forventede udgifter ud over kontingent: 800 kr. betales af én rate og går til dragt, redskab, sociale arrangementer og opvisninger.

Niveau-skala

Disse niveauer er valgt på baggrund af instruktørernes forventninger til gymnasten og vores fokusområder.

Teknisk kunnen: 3

Social: 4

Fysisk træning: 5

 
Udtaget gymnaster: 

Anja Sommer

Julie Corneliusen

Stine Grønvald Pedersen

Anne Skovager Thomsen

Helene Zakariasen

Cecilie kær eriksen

Sophie Favrelle

Rikke Krogh Bondegaard

Kaja Leth Sasser

Lisbeth Rindom

Astrid Holk Thomsen

Sanni Jensen

Pernille Meyer Christensen

Katrine Bak

Monika Høgedal Tang

Lea Sumitra Brandhøj Jensen

Johanne Boll

Pernille Larsen

Sofie Østergaard

Pernille Bech

Carina T. Refsgaard

Anne Madsen

Julie Andersen

Sara Ellegaard Andreasen

Laura Ejsing

Trine Parsberg Madsen

Julie Hjortsøe Pedersen

Simone Vejlgaard Iversen

kamilla lanng (måske)

Camilla Dahl Schmidt (måske)

Anja Krogh Laursen

Lisa Mayntzhusen

 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Træningsholdet (ASGth)

Holdbeskrivelse

Træningsholdet henvender sig til øvede gymnaster som har styr på grundteknikken. Holdet er til dig som ønsker en ugentlig god træning og som har er klar til at arbejde med andre aspekter inden for gymnastik og bevægelse. Du skal være klar på at svede og nørde en masse, samt at være åben for at lege og eksperimentere.

Holdet skal være et hyggeligt hold, men det forventes at alle prioritere træningerne højt og lige højt hele sæsonen.

På træningsholdet vil der være fokus på god og intens træning, udvikling, højt humør og at vi skal have det hyggeligt sammen. Holdet vil ikke deltage i opvisningerne og derfor vil der ikke blive arbejdet med at lære et opvisnings program.

Planen er at der vil være træningspas af 3 træninger som Anne Helene og Anne Sofie skiftevis vil have. Holdet træner hver torsdag i Multihallen på Frederiksbjerg skole fra kl. 20-22, indtil jul. Der vil ikke være yderligere weekendstræninger eller opvisninger. De første 2 træninger vil være åbne træninger hvor begge vil undervise, hvorefter der vil være tilmelding inde på ASG’s hjemmesiden.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Xtra (ASGxt)

Holdet er for den letøvede/øvede gymnast i aldersgruppen 18+, som har lyst til at blive udfordret og dygtiggøre sig inden for gymnastikken.  Vores træning tager afsæt i grundgymnastikken, men der bliver også masser af plads til at udforske andre stilarter – alt sammen med den enkelte gymnasts individuelle ambitioner og udvikling for øje. Teknik vil udgøre en væsentlig del af træningerne. Det er dog ikke noget krav, at du er en ørn til teknik, så længe du kan lide at nørde og har mod på at tage en udfordring op.

Gennem sæsonen skal vi blandt andet arbejde med gulvarbejde, drejninger, spring over gulv, udtryk og meget andet. Vi skal også lege, tonse og svede en masse, og vi vil skabe nogle gode rammer for sjove og hyggelige træninger, hvor vi bakker op om hinanden og de fælles mål for holdet.

Sæsonen rundes af med gymnastikopvisninger i foråret, og vi har ambition om at lave et fedt opvisningsprogram, som afspejler hvad vi har arbejdet med i løbet af sæsonen. Et gennemgående element i vores træninger vil derfor også være at arbejde med programmet og de enkelte koreografier.

Vi glæder os til at knokle med jer!

Forventning til holdet (på en skala fra 1-5)

Teknik: 3

Socialt: 4

Fysisk træning: 4

 

Yderligere info:

Holdet træner hver Onsdag kl. 18-20 i Ceres Byen.

Udover de almindelige træninger forventer vi at have to ekstratræninger (lørdag eller søndag) – én før og én efter jul.

Holdet har første træning i uge 36. Der afholdes tre prøvetræninger, hvorefter holdet sættes efter først-til-mølle-tilmelding. Vi forventer ikke, at der afholdes udtagelse.

Forventet deltagelse i opvisninger/stævner: ca. 5 i alt.

Forventede udgifter: ca. 800 kr. fordelt på to rater til opvisningstøj, stævner og evt. håndredskab.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness Semestermedlemskab (ASGf)
Dette er medlemskabet for dig som gerne vil gå til fitness hos ASG i foråret 2018. Med dette medlemskab er det muligt for dig at deltage på alle vores fitnesshold.
Vores holdudbud for fitness er som følger:
Tirsdage

    · Step på Koch skole i tidsrummet 17:30-18:30

·    Hatha Yoga på Koch Skole 18:30-19:30

Living Yolates på Skovvangsskolen (pigesalen) 19:00-20:30

Onsdage

Pilates på Koch skole i tidsrummet 17:00-18:30

Torsdage

      Puls på Koch Skole 17:00-18:00

Styrke på Koch Skole 18:00-19:00
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness sæsonmedlemskab (ASGfi)
Medlemskabet er for dig som gerne vil gå til fitness i ASG i sæsonen 17/18. Med dette medlemskab kan du frit deltage på alle vores fittnesshold
 
Udbuddet af fitnesshold er som følger:
 
Tirsdage
 

·      Step på Koch skole i tidsrummet 17:30-18:30

·      Fitnessdans på Koch skole i tidsrummet 18:30-19:30

 

Onsdage

·      Zumba på Campus C i ceres byen fra 16:00-17:00

·      Pilates på Koch skole i tidsrummet 17:00-18:30

·      Hatha Yoga på Koch skole i tidsrummet 18:30-19:30

 

Torsdage

·      Living Yolates på Skovvangsskolen i tidsrummet 16:00-17:30

·      Rytmefitness på Koch skole i tidsrummet 17:00-18:00

·      Cirkeltræning på Koch skole i tidsrummet 18:00-19:00

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fitness Årsmedlemskab (ASGfå)
Dette er medlemskabet for dig som gerne vil gå til fitness hos ASG i sæsonen 17/18. Med dette medlemskab er det muligt for dig at deltage på alle vores fitnesshold.
 
Vores holdudbud for fitness er som følger:
 
Tirsdage
 

·      Step på Koch skole i tidsrummet 17:30-18:30

·      Fitnessdans på Koch skole i tidsrummet 18:30-19:30

 

Onsdage

 

·      Zumba på Campus C i ceres byen fra 16:00-17:00

·      Pilates på Koch skole i tidsrummet 17:00-18:30

·      Hatha Yoga på Koch skole i tidsrummet 18:30-19:30

 

Torsdage

 

·      Living Yolates på Skovvangsskolen i tidsrummet 16:00-17:30

·      Rytmefitness på Koch sko

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)